Gentse autodief opgepakt na achtervolging in Wenduine

@ belga.

een 23-jarige gentenaar is zaterdagavond in de kustgemeente wenduine ( de haan ) opgepakt nadat hij in een gestolen avonturen was weggevlucht bij een verkeerscontrole. De man komt in aanmerking voor andere diefstallen en is aangehouden, meldt de gentse eenheid van het parket oost-vlaanderen.

de verdachte stopte zaterdagavond niet bij een verkeerscontrole van de lokale politie bredene-de haan. De man gaf geen gevolg aan de belasten van de politie en nam aan hoge spoed de vlucht. De politie zette de achtervolging in en kon het voertuig onderscheppen. De bestuurder werd opgepakt.

het gaat om een 23-jarige gentenaar, zegt parketwoordvoerster caroline jonckers. “ het voertuig waarmee betrokkene reed, bleek gestolen te zijn in gent op 22 januari. In de kofferbak liggen enkele originele nummerplaten, gestolen in respectievelijk kruishoutem en evergem. De verdachte komt ook in aanmerking voor een andere autodiefstal in gent in september 2016 en een fietsdiefstal in gent in oktober 2016. ” de verdachte werd zondag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in gent, die hem liet aanhouden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.